Izborni rezultati - Lokalni izbori 2020 LIVE

Općinski načelnik

Posljednje izmjene: 05.12.2020. u 04:41

Općinsko vijeće (Osvojeni mandati)

NAPOMENA: Rezultati lokalnih izbora 2020 za općinu Zavidovići se preuzimaju sa oficijelne stranice Centralne Izborne Komisije Bosne i Hercegovine (CIK BiH). Isti se preuzimaju periodično te u datom momentu mogu predstavljati pogrešnu sliku stanja ukoliko nisu pravovremeno ažurirani. Portal Zdici.info se ograđuje od eventualnih pogrešnih rezultata načinjenih od strane CIK-a ili treće strane.

Bajramska čestitka glavnog imama MIZ Zavidovići

Život
prof. hadži Izet ef. Čamdžić

prof. hadži Izet ef. Čamdžić (Foto: Zdici.info)

Glavni imam Medžlisa Islamske zajednice Zavidovići, Izet ef. Čamdžić, uputio je čestitku povodom nastupajućih dana ramazanskog bajrama.

Svim muslimanima na području Medžlisa Islamske zajednice Zavidovići u svoje i u ime Medžlisa čestitam ramazanski bajram. Molim Svevišnjeg da svima koji su Ramazan proveli u ibadetu, ibadete ukabuli i podari obećanu nagradu a ona je od grijeha oslobađanje te da nam svima vjeru osnaži kako bi se sa iskušenjima i životnim izazovima uspješno nosili. Neka nam svima Uzvišeni podari obilje dobra i da budemo svjesni koliko smo jedni drugima važni. Bajram je vrijeme našeg zbližavanja pa ga istinski bajramujmo sa nama bliskim i dragim.

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN

Zdici.info