Otvoren prvi servis "SALIHOVIĆ" u Zavidovićima koji se bavi popravkom peći, kamina, inače baziran na popravku peći Alfa 90 i 70

Sponzorisano

Za sve one, koji ne znaju u Zavidovićima je otvoren prvi, regularni servis za peći na čvrsto gorivo. Registrovana firma” SALIHOVIĆ” se bavi popravkom šporeta, peći, kamina.

Servis “SALIHOVIĆ” se bavim zamjenom šamota, to jest ložišta u svim vrstama peći i kamina. Neki će pomislit da se bavi saniranjem vašeg ispucalog ložišta ili šamota to ne radi, već vam ugrađujemo, potpuno novo ložište to jest šamot, vaš stari šamot se vadi i ugrađuju se nove šamotne ploče. Nakon ugradnje, vaše ložiste bude kao kad ste kupuli novu peć. Jer fabrike su predvidjele da će ložište otići, da se može ugraditi potpuno novo ložište. Servis “SALIHOVIĆ” je baziran najviše na popravku peći Alfa 90 i 70 za koje je sigurno doktor što se tiče popravke Alfe 90 i 70 tu mu trenutno niko u BiH ne može parirat.

Što se tiče peći Alfa 90 i 70 posjedujemo sve orginalne dijelove za Alfu 90 i 70 koje nudi sa ugradnjom. Mada je već naglašeno da posjeduje sve dijelove od Alfa 90 i 70 ali ipak da se izdvoji, ono glavno što se tiče dijelova Alfa 90 i 70 Šamote, opruge-šarke,rešetke,vatrostalna špaga, vatrostalna stakla, plate, ramove, rerne, zaštitni limove iznad rerne koji štite rernu, ručke od ložišta, rezervare od drva i sve bijele vanjske limove, naravno posjedujemo i sve ostale dijelove do najsitnih detalja.

Takođe možete posjetit Facebook profil od SERVISA.Na vaš poziv SERVISA na kontakt telelfon 062/497-528 koji posjeduje i viber, dolazimo radit sve servise u vašem domu. Peć se nigdje ne vozi, već se radi u vašem domu.

Servise radimo na području Zavidovića a tako i okolnim selima oko Zavidovića. Takođe dolazimo u susjedne gradove. Maglaj, Žepce, Zenica, Tešanj, Jelah, Banovici, Živinice i sva okolna sela oko nabrojanih gradova.

Što se tiče popravki otklanjamo sve moguće kvarove. Čak i one peći koje su samo za smeća od njih možemo napravti potpuno novu peć jer imamo sve dijelove za Alfu, tako da po potrebi možemo sklopiti potpuno novu Alfu od novih dijelova koje posjedujemo. Tako da se ne sikirate da se nešto ne može popravit na vašoj Alfi.

Svi koji misle da će im trebati možda nekada, kroz skorije vrijeme usluga servisiranja, na vrijeme spremite broj telefona. Desio vam se kvar na vašoj peći ili kaminu, pozovite vaš SERVIS peći, šporeta, kamina “SALIHOVIĆ” vlasnik Kenan Salihović iz Zavidovića na tel.062 497 528 i otklonite sve moguće kvarove.

Zdici.info