Usvojen novi Cjenovnik za političko oglašavanje na portalu Zdici.info

Dešavanja

Na sjednici održanoj 17. 7. 2020. godine Upravni odbor UG „ZDIĆI.INFO“ (u daljem tekstu „Zdici.info“) je usvojilo Listu usluga i cjenovnik (u daljem tekstu „Cjenovnik“) za politički marketing (političko oglašavanje) za predizbornu kampanju za lokalne izbore 2020. godine.

Odlukom je naglašeno da će Zdici.info usluge predviđene ovom odlukom pružati uoči Lokalnih izbora 2020. godine, u period od 16. oktobra 2020. godine do 14. novembra 2020. godine, odnosno, u perioda predizborne kampanje, a u skladu sa odlukom Centralne izborne komisije Bosne i Hercegovine.

Zdici.info će Cjenovnik za politički marketing objaviti do kraja mjeseca jula 2020. godine, a sa svim političkim subjektima će biti potpisani ugovori, ne prije 1. avgusta 2020. godine.

Političke stranke koje se odluče za narudžbu usluga predviđene Cjenovnikom su obavezne uplatiti 50% od ukupnog iznosa unaprijed, a preostalih 50% najkasnije do 1. novembra 2020. godine.

Politički subjekti koji budu kandidati za Općinskog načelnika ili Općinsko vijeće, a koji budu željeli zakupiti usluge zasebno, dužni su kompletan iznos uplatiti unaprijed. Zdici.info zadržava pravo na eventualne izmjene i korekcije Cjenovnik za politički marketing, te eventualno dogovoriti pružanje usluga koje nisu predviđene Cjenovnikom.

PREUZMI CJENOVNIK (pdf)

Kontakt: +387 060 35 25 82 | [email protected]

Zdici.info