Izborni rezultati - Lokalni izbori 2020 LIVE

Općinski načelnik

Posljednje izmjene: 05.12.2020. u 04:41

Općinsko vijeće (Osvojeni mandati)

NAPOMENA: Rezultati lokalnih izbora 2020 za općinu Zavidovići se preuzimaju sa oficijelne stranice Centralne Izborne Komisije Bosne i Hercegovine (CIK BiH). Isti se preuzimaju periodično te u datom momentu mogu predstavljati pogrešnu sliku stanja ukoliko nisu pravovremeno ažurirani. Portal Zdici.info se ograđuje od eventualnih pogrešnih rezultata načinjenih od strane CIK-a ili treće strane.

Anketa: Ko će biti Općinski načelnik Zavidovića?

Dešavanja

Danas je zvanično počela izborna kampanja za Lokalne izbore 2020, a na kojima će se birati općinski načelnici (gradonačelnici) i općinska vijeća (gradska vijeća, odbori) širom Bosne i Hercegovine.

Građani Zavidovića će birati načelnika za mandatni period 2020 – 2024 na izborima koji će se održati 15. novembra.

Poslije naše ankete za Općinska vijeća sada pokrećemo i anketu gdje pitamo naše čitatelje ko bi prema njihovom mišljenju trebao biti novi Općinski načelnik Zavidovića.

U konkurenciji je sedam kandidata, a koji su u našoj anketi poredani identičnim redoslijedom u kome će biti poredani i na glasačkom listiću za mjesec dana.

Pozivamo sve punoljetne birače koji planiraju izaći na Lokalne izbori 2020 i koji imaju pravo glasa na prostoru Općine Zavidovići da uzmu učešće u našoj anketi. Naravno, moguće je glasati samo jednom. Anketa je otvorena do 25. oktobra(nedjelja) do 20:00.

Created with Survey Maker

 

Zdici.info