Armin Arma Imamović: Dječiji park, obećano - ispunjeno

Sponzorisano

Kandidat za Općinsko vijeće Zavidovići na Lokalnim izborima pod rednim brojem 34 na listi Nezavisne bosanskohercegovačke liste (NBL) Armin Arma Imamović, u nekoliko razgovora za portal Zdici.info najavljivao je izgradnju dječijeg igrališta u užoj jezgri grada.

Projekat čija je realizacija započela još prije mjesec dana, ovih dana ulazi u završnu fazu, a njegova finalna implementacija trebala bi biti gotova u subotu.

Osnovni cilj ovog projekta je da djeca i roditelji konačno dobiju park sa kvalitetnim dječijim sadržajima u kojem će moći provoditi slobodno vrijeme.

“Na ovom djelu, pokazao sam velikodušnost gdje možemo s izgledom parka i količinom igrica za djecu da postidimo i Sarajevo ali i druge velike gradove u Bosni i Hercegovini” – istakao je Armin Imamović u razgovoru za portal Zdici.info

Osim dječijeg igrališta, izvršena je i sanacija fontane, koja će takođe dobiti novi izgled. Armin Imamović jedan je od rijetkih političkih kandidata koji je dato obećanje ispunio i prije nego što je izabran na neku od funkcija u vlasti.

Podsjećamo, Armin je prepoznao problem oko zbrinjavanja pasa lutalica, odnosno, napuštenih pasa. Sljedeći projekat bi upravo bio proces pribavljanja potrenih dozvola/dokumentacije i izgradnje azila za pse.

Zalagat ću se jednostavno za sve projekte koje su za dobrobit ovog grada. Ne zanima me je li iz kluba vijećnika SDA, SDP ili drugih stranaka. Bit ću potpora radu vijeća i rješavanju problema tokom rada. Dat ću se bezdušno jer sam naučio tako da radim i volim ovaj grad – istakao je Armin.

Zdici.info