Benjamin Sinanović je prvi zvanično predstavljeni kandidat za Gradonačelnika Zavidovića

Dešavanja

Foto: NAŠA RIJEČ

Saopštenje koje smo zaprimili od GO SDP BiH Zavidovići, prenosimo u cjelosti.

Na današnjoj Svečanoj sjednici GO SDP BiH Zavidovići, simbolički, u značaju i važnosti našeg historijskog dana i događaja, predstavljen je kandidat GO SDP BiH Zavidovići za Gradonačelnika Grada Zavidovići za predstojeće Lokalne izbore u BiH 2024.godine.
Naš kandidat je naš drug, prijatelj, kolega, sugrađanin, … BENJAMIN SINANOVIĆ.

Benjamin Sinanović je dugogodišnji član i aktivista naše organizacije, dugogodišnji član i rukovodilac interesnih oblika i organa naše partije, uspješan predstavnik u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti, čovjek visokih moralnih, etičkih, obrazovnih karakteristika, uspješan u obavljanju svih poslova i zadataka postavljenih pred njega. ČOVJEK VIZIJE I KONKRETNOG DJELOVANJA.

Drugu Benjaminu Sinanoviću zahvaljujemo na njegovom opredjeljenju, volji, želji i htjenju da povede pobjednički TIM SDP BiH Zavidovići, u bolje, naprednije, prosperitetnije ZAVIDOVIĆE za sve naše građane.
SRETNO I PUNA PODRŠKA!

U narednom periodu, preko naše službene stranice, detaljnije ćemo upoznati sa našim kandidatom, njegovu viziju, pravce djelovanja, aktivnosti koje će predstaviti putem svog Programa kao budućeg Gradonačelnika Grada Zavidovići.

Zdici.info