Članovi Škole rukometa RK Krivaja ostvarili sjajan rezultat u okviru ORL Sjever

Sport

Foto: Ustupljeno Zdici.info

Omladinske selekcije Škole rukometa RK Krivaja u jesenjem dijelu prvenstva, Omladinske rukometne lige Sjever zabilježili su sjajne rezultate.

Ove godine Škola Rukometa RK Krivaja, za takmičenje je prijavila tri selekcije i to, selekcije 2004/2005. godište, 2006/2007. godište i one najmlađe 2008/2009 godište.

Sve tri selekcije ostvarile su sjajne rezultate.

Selekcija 2004/05., u konkurenciji osam klubova, zauzela je drugo mjesto. Nakon odigranih sedam kola, Krivajini omladinci zauzimaju drugo mjesto, sa 15 osvojenih bodova, i skorom od 5 pobjeda i 2 poraza. Na prvom mjestu u ovoj uzrasnoj kategoriji nalaze se omladinci Slobode.

Selekcija 2006/07., u konkurenciji šest klubova, zauzela je prvo mjesto sa maksimalnim učinkom. Skorom od 5 pobjeda omladinci Krivaje zauzimaju prvo mjesto sa osvojenih 15 bodova.

Takođe, najmlađa selekcija, 2008/09., u konkurenciji sedam klubova zauzima drugo mjesto sa osvojenih 13 bodova. U šest odigranih utakmica omladinci Krivaje upisali su četiri pobjede, jedan remi i jedan poraz. U ovoj kategoriji na prvom mjestu sa dva boda više nalazi se ekipa Maglaja.

„Škole rukometa RK Krivaja ostvarila najbolji rezultat u prvom dijelu prvenstva Omladinske lige Sjever. Ovaj rezultat je veoma značajan, jer je ostvaren u ligi koja je prema kvalitetu i broju klubova sigurno najbolja omladinska liga na nivou čitave BiH. Čestitamo svim našim dječacima i trenerima na rezultatu, te im želimo puno sreće i uspjeha u proljetnom dijelu prvenstva.” saopšteno je iz RK Krivaja.

S. H./Zdici.info