Izborni rezultati - Lokalni izbori 2020 LIVE

Općinski načelnik

Posljednje izmjene: 28.11.2020. u 16:25

Općinsko vijeće (Osvojeni glasovi)

NAPOMENA: Rezultati lokalnih izbora 2020 za općinu Zavidovići se preuzimaju sa oficijelne stranice Centralne Izborne Komisije Bosne i Hercegovine (CIK BiH). Isti se preuzimaju periodično te u datom momentu mogu predstavljati pogrešnu sliku stanja ukoliko nisu pravovremeno ažurirani. Portal Zdici.info se ograđuje od eventualnih pogrešnih rezultata načinjenih od strane CIK-a ili treće strane.

Danas u BiH umjereno do pretežno oblačno vrijeme

Dešavanja

Foto: media 4K

Jutros je u Bosni bilo oblačno vrijeme, a u Hrcegovini i na zapadu sunčano uz malu oblačnost.

Temperature zraka u 07 sati: Drvar -1 stupanj, Bjelašnica i Livno 0, Bihać, Ivan Sedlo i Široki Brijeg 3, Grude, Prijedor, Sanski Most i Sokolac 4, Bugojno i Gradačac 5, Doboj, Jajce i Sarajevo 6, Bijeljina, Srebrenica, Tuzla i Zenica 7, Banja Luka 8, Zvornik 9, Trebinje 10, Mostar i Neum 12 stupnjeva. Atmosferski tlak je u Sarajevu iznosio 954 milibara, za 2 milibara je viši od normalnog i sporo raste.

Danas u većem dijelu Bosne umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U kotlinskim dijelovima sa maglom i niskim oblacima, uz djelimično razvedravanje poslije podne. U Hercegovini i na zapadu Bosne sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjeveroistočnog smjera, a u Hercegovini umjerena bura. Najviša dnevna od 8 do 12, na jugu od 14 do 19 stupnjeva.

U Zavidovićima pretežno oblačno vrijeme. U kotlinskim dijelovima sa maglom i niskim oblacima. Najviša dnevna temperatura oko 12 stepeni.

Zdici.info