Izborni rezultati - Lokalni izbori 2020 LIVE

Općinski načelnik

Posljednje izmjene: 28.11.2020. u 16:25

Općinsko vijeće (Osvojeni glasovi)

NAPOMENA: Rezultati lokalnih izbora 2020 za općinu Zavidovići se preuzimaju sa oficijelne stranice Centralne Izborne Komisije Bosne i Hercegovine (CIK BiH). Isti se preuzimaju periodično te u datom momentu mogu predstavljati pogrešnu sliku stanja ukoliko nisu pravovremeno ažurirani. Portal Zdici.info se ograđuje od eventualnih pogrešnih rezultata načinjenih od strane CIK-a ili treće strane.

Danas u JU KSC Kakanj dogovorena saradnja sa JU Centar za kulturu Zavidovići

Zabava

Danas je Javnu ustanovu Kulturno-sportski centar Kakanj posjetio Sanel Jalmanović dir. JU Centar za kulturu Zavidovići. Upriličen je sastanak u uredu dir. Aldina Šljive gdje su dogovoreni novi vidovi saradnje između ove dvije institucije koje dijele slična zanimanja i polja interesovanja.

Već ranije JU KSC Kakanj imala je dobru saradnju sa JU Centar za kulturu Zavidovići, i zbog toga je odlučeno da se novi vid saradnje podigne za stepenicu iznad. Naime, plan je da se ove dvije srodne institucije udruže kroz zajedničke projekte i zajedničke aktivnosti koje bi se realizovale u narednom periodu.

Nakon sastanka dir. Jalmanović imao je priliku da posjeti objekte kojima raspolaže JU Kulturno-sportski centar Kakanj i to Dom kulture, Muzej Kaknja, Sportsku dvoranu KSC i kuglanu.

O planovima za budući period više informacija donosimo uskoro.

Izvorni Članak: ksckakanj.ba