Izborni rezultati - Lokalni izbori 2020 LIVE

Općinski načelnik

Posljednje izmjene: 28.11.2020. u 16:25

Općinsko vijeće (Osvojeni glasovi)

NAPOMENA: Rezultati lokalnih izbora 2020 za općinu Zavidovići se preuzimaju sa oficijelne stranice Centralne Izborne Komisije Bosne i Hercegovine (CIK BiH). Isti se preuzimaju periodično te u datom momentu mogu predstavljati pogrešnu sliku stanja ukoliko nisu pravovremeno ažurirani. Portal Zdici.info se ograđuje od eventualnih pogrešnih rezultata načinjenih od strane CIK-a ili treće strane.

Duge kolone vozila na putu prema moru, od Sarajeva do Konjica vozi se čak dva sata

Dešavanja

Foto: Klix.ba

Zbog prvomajskih praznika pojačana je frekvencija vozila na putevima u našoj zemlji. Vozači se posebno žale na dionicu magistralnog puta M-17 Bradina-Konjic gdje su velike kolone vozila.

Prema riječima pojedinih vozača, od izlaza iz Sarajeva do Konjica voze se i dva sata.

S obzirom da većina bh. građana ne radi 1. i 2. maja dosta ih se zaputilo prema jugu zemlje, ali i u susjednu Hrvatsku na kraći odmor.

Iz BIHAMK-a upozoravaju da su gužve na cestama koje vode ka lokalnim izletištima, ali i na pojedinim graničnim prijelazima, a posebno Bosanska Gradiška, Donja Gradina, Doljani i Gabela Polje.

Vozači se savjetuju da se informišu prije polaska na put kako bi izbjegli gužve i zastoje, te da koriste alternativne granične pravce.

Izvorni Članak: www.klix.ba