Dugoočekivani koncert u Zavidovićima: Galija – Neša acoustic duo

Dešavanja

Nakon dužih godina, zavidovićka publika će imati priliku uživati u dobrom, starom rock&rollu sa legendarnom Galijom, i to 29.09.(petak) od 20:00 sati u velikoj sali Kulturno-sportskog centra(Dom kulture).

Jesen u znaku velikih hitova poput “Dodirni me”, “Stare trube”, “Još uvek sanjam”, “Digni ruku”,”Kotor” zavidovićka publika će sa Nešom Galijom i gitaristom Goranom Vičetićem zasigurno oživjeti stare uspomene, uživati u svakom momentu koncerta.
Inače, Galija je jedan od najtrajnijih rock&roll sastava u regionu, osnovan 1976. godine, kada je Nenad Milosavljević Neša, već tada poznat kao kantautor i samostalni muzičar (vokal, akustična gitara, usna harmonika) okupio rock grupu.

Početak je to fantastične karijere tokom koje je Galija odsvirala bezbroj koncerata i neponovljivih hitova, te objavila 15 studijskih, jedan uživo i šest kompilacijskih albuma.
Dva vrhunska virtuoza i neponovljiv glas Neše Galije garantuju fantastičan koncert za koji će se sa sigurnošću tražiti karta više.

Ulaznice za koncert već možete kupiti u prostorijama Kulturno-sportskog centra (Dom kulture), a ulaznice isto tako možete rezervisati na broj 032 879 096, ili preko Facebook i Instagram profila KSC(inbox).

Cijena ulaznice je 15 KM.

Zdici.info