Električni romobili koji vas neće ostaviti ravnodušnim!

Tehnologija

Eletkrični romobili su apsolutni HIT na tržištu! Za Vas smo spremili dva modela vrhunskih performansi sa još boljom cijenom!

Xiaomi Mi PRO 2
Mi Electric Scooter Pro 2 je nasljednik čuvene serije Xiaomi električnih romobila jednostavnog naziva M365. Najnoviji model dolazi osvježenog dizajna i sa još kvalitetnijom izradom od lagane i izuzetno izdržljive aluminijumske legure. Odlikuje se maksimalnom snagom do 600 W, brzinom do 25 km/h i autonomijom baterije do 45 prijeđenih kilometara. Ima 3 stepena brzine, višenamjenski displej na upravljaču, E-ABS + disk dvostruki sistem kočenja i ukupnu masu od 14.2 kg.

Dobio je i poboljšana crvena štop svjetla na zadnjem dijelu. Na prednjoj strani postavljena su mu 2W ultra svjetla. Sve u svemu, nova svjetla obezbjeđuju vozaču još bolju vidljivost tokom noćne vožnje, a ujedno ga i samog čine bolje vidljivim u noćnom saobraćaju. PRO 2 je snažan električni skuter koji bez problema može da se vozi i po terenu do 20% nagiba! Nakon planetarnog uspjeha prve generacije Xiaomi električnih skutera, njihov nasljednik postao je još prilagođeniji za rješavanje uočenih potreba korisnika. Vjerovatno iz tog razloga ovaj model ne može da razvije brzinu veću od 25 km/h, ali mu je zato domet na jednom punjenju baterije čak 45 km. Na ovaj način Pro 2 je postao još bezbjedniji ali sa mnogo većim mogućnostima za svoje korisnike.
Mi Electric Scooter Pro 2 je i dalje vrhunski gradski električni romobil. Međutim, sada vas može odvesti i do nekih udaljenijih mjesta, u nove avanture i istraživanja. U svakom trenutku brzo i jednostavno možete da ga sklopite i odložite u automobil, da ga unesete u kuću ili ponesete sa sobom gdje god da ulazite.

Ovaj nevjerovatni model romobila može biti Vaš za samo 999.00KM. Možete ga naručiti iz udobnosti Vašeg doma, putem mobitela ili PC-a, jednostavnim klikom na link: https://procomp.ba/sport/54319-xiaomi-mi-electricni-skuter-pro-2.html

Lenovo M2
8,5-inčna ne pneumatska saćasta guma dizajnirana je kako bi povećala trajnost romobila, s čvrstoćom otpornom na trošenje i probijanje. Saćasti dizajn pruža bolje performanse apsorpcije udara. Trostruki sustav kočenja i amortizacije nude bolju i ugodniju vožnju.

Brzo sklapanje u 3 sekunde je rješenje za lako putovanje i male prostore. Novi dizajn sklopke čini romobil stabilnijim i izdržljivijim, a vaše putovanje sigurnijim. Okvir je izrađen od legure magnezija i aluminija, koji je lagan i čvrst.

M2 pruža nosivost do 120kg i vožnju nagibom do 14% uz lako iskustvo vožnje i skretanja. Snaga, brzina, brzina kretanja i stanje su vam nadohvat ruke na LED upravljačkoj ploči, s tipkom za pokretanje na dnu ekrana. Vozite do 30km jednim punjenjem pokretani motorom od 350W.

Povežite mobilni telefon putem Bluetootha i upravljajte njime u bilo kojem trenutku putem WeChat mini programa, uključujući zaključavanje skutera, uključivanje i isključivanje skutera, paljenje svjetla, otkrivanje baterije i prijeđenu kilometražu, brzinu i drugo. Inteligentni sustav upravljanja baterijom informira o statusu baterije putem mini WeChat programa i upozorava ga u slučaju problema.

Lenovo M2 električni romobil snižen 20% sada košta 825.00KM. Link za narudžbu artikla: https://procomp.ba/sport/54115-elektri%C4%8Dni-romobil-lenovo-m2-crni.html

Sigurnost na prvom mjestu!
Ne vozite po kiši
Ne vozite po mokrim i blatnjavim površinama
Provjerite romobil prije svake vožnje. Ako učite nedostatak dijelova, upozorenja o niskoj razini baterije, prazne gume i slično
Tijekom čišćenja romobila budite sigurni da je romobil isključen, punjač odspojen i gumeni poklopac na mjestu jer curenje vode može prouzrokovati oštećenja.
Ne čistite romobil pod mlazom ili jakim pritiskom vode, alkoholom, benzinom ili drugim korozivnim kemijskim otopinama.
Ne ostavljate bateriju na izravnoj sunčevoj svjetlosti duže vrijeme.
Provjeravajte kočnice te se u skladu sa korištenjem romobila brinite o servisiranju kočnica.
Brinite o održavanju električnog romobila.

Električni romobili sniženi 20%
U toku je akcija eletkričnih romobila, sniženje 20%! Sve informacije, modele i cijene potražite na link-u https://procomp.ba/1244-akcija-romobila

Pozovite naše ljubazno osoblje: 032 221-654 | 061 202-061

Zdici.info