Ferid Avdić: Zrinjski je kvalitetna ekipa, dat ćemo sve od sebe!

Sport

Rukometaši Krivaje u okviru 1. pretkola Kupa Bosne i Hercegovine sutra će na domaćem terenu snage odmjeriti sa ekipom HMRK Zrinjski iz Mostara.

Izabranici Damira Memića imaju sjajan skor od 5 vezanih pobjeda i sigurno ekipi Zrinjskog neće biti lako na gostovanju u Zavidovićima.

Na treningu seniorske ekipe iskoristili smo priliku da porazgovaramo se kapitenom RK Krivaja, Feridom Avdićem, koji je za naš portal najavio sutrašnji susret.

“U goste nam dolazi ekipa Zrinjskog, koja je ove godine jedna od boljih ekipa u Premijer ligi BiH. Mi smo veoma mlada ekipa, i sigurno je da ćemo morati dati više od svog maksimuma kako bismo uspjeli parirati jednoj takvoj ekipi. Ova utakmica će poslužiti kao dobra prilika da vidimo koliko realno možemo. Dat ćemo sve od sebe i nadam se će naši navijaći biti zadovoljni. Pozivam sve ljubitelje rukometa u Zavidovićima da sutra dođu u Gradsku sportsku dvoranu i podrže ovu mladu ekipu” – istakao je u razgovoru za naš portal Ferid Avdić, kapiten RK Krivaja Zavidovići.

Napominjemo, susret je na rasporedu sutra, sa početkom od 19 sati, u Gradskoj sportskoj dvorani.

S. H./Zdici.info