Izborni rezultati - Lokalni izbori 2020 LIVE

Općinski načelnik

Posljednje izmjene: 28.11.2020. u 16:25

Općinsko vijeće (Osvojeni glasovi)

NAPOMENA: Rezultati lokalnih izbora 2020 za općinu Zavidovići se preuzimaju sa oficijelne stranice Centralne Izborne Komisije Bosne i Hercegovine (CIK BiH). Isti se preuzimaju periodično te u datom momentu mogu predstavljati pogrešnu sliku stanja ukoliko nisu pravovremeno ažurirani. Portal Zdici.info se ograđuje od eventualnih pogrešnih rezultata načinjenih od strane CIK-a ili treće strane.

Feridu Husanoviću iz Zavidovića hitno potrebno 520 KM za operaciju kuka

Život

Predstavnici udruzenja DHD Nuraga danas su bili u posjeti kod teško bolesnog Ferida Husanovića iz Zavidovića. Ferid je prošle godine imao tešku saobraćajnu nesreću, od tog dana pa sve do danas imao je puno teških operacija iza sebe i hvala Bogu ostao je živ.

Do dana te nesreće, Ferid je bio veliki borac i radiša, dobročinitelj i nikada nije molio nikoga za bilo kakvu pomoć. Danas je došao u tu situaciju da mora tražiti pomoć od dobrih ljudi, kako bi sakupio novac za operaciju kuka koja košta 520 KM. Od mjesečnih primanja ima oko 200 KM, koje nisu dovoljne za njegovo liječenje i mjesečnu kiriju koju plaća 100 KM. Humanitarno udruzenje DHD Vas poziva da pomognete našem Feridu, kako bi sakupio novac za operaciju.

Svi koji žele pomoći Ferida Husanovića iz Zavidovića, to mogu učiniti isključivo “LIČNO” da ga obiđete ili da ga kontaktirate na kontakt telefon: +387 61 854 238

Zdici.info