Izborni rezultati - Lokalni izbori 2020 LIVE

Općinski načelnik

Posljednje izmjene: 05.12.2020. u 04:41

Općinsko vijeće (Osvojeni mandati)

NAPOMENA: Rezultati lokalnih izbora 2020 za općinu Zavidovići se preuzimaju sa oficijelne stranice Centralne Izborne Komisije Bosne i Hercegovine (CIK BiH). Isti se preuzimaju periodično te u datom momentu mogu predstavljati pogrešnu sliku stanja ukoliko nisu pravovremeno ažurirani. Portal Zdici.info se ograđuje od eventualnih pogrešnih rezultata načinjenih od strane CIK-a ili treće strane.

Gradski stadion u novom ruhu

Sport

Novonastala situacija u državi i svijetu nije zaobišla ni zelene terena, tako da lopta miruje i na stadionima u BiH, a fudbaleri su poslani na neplaniranu pauzu. Ipak, takva situacija je poslužila NK Krivaja, pa su pauza u sezoni iskoristila za obavljanje radova na Gradskom stadionu u Zavidovićima.

U samo pet dana izvršena je priprema tribina, građevinski radovi, nasipanje drenažnog kamena kao preduslova za radove na tribinama, te postavljanje novih 320 stolica, čime je stadion dobio novu i potpuniju dimenziju. Već tokom vikenda očekuju nas novi radovi na stadionu, prije svega uređenje i sanacija zida oko glavnog terena, košenje glavnog i pomoćnog terena, kao i uređenje svih ostalih površina, a naredne sedmice i dezinfekcija svih prostorija kao i atletske staze. Svi radovi su rađeni poštujući propisane mjere od nadležnih organa, saopštili su iz kluba.

 

Zdici.info