Izborni rezultati - Lokalni izbori 2020 LIVE

Općinski načelnik

Posljednje izmjene: 28.11.2020. u 16:25

Općinsko vijeće (Osvojeni glasovi)

NAPOMENA: Rezultati lokalnih izbora 2020 za općinu Zavidovići se preuzimaju sa oficijelne stranice Centralne Izborne Komisije Bosne i Hercegovine (CIK BiH). Isti se preuzimaju periodično te u datom momentu mogu predstavljati pogrešnu sliku stanja ukoliko nisu pravovremeno ažurirani. Portal Zdici.info se ograđuje od eventualnih pogrešnih rezultata načinjenih od strane CIK-a ili treće strane.

Igokea prejaka za Bosnu u prvom susretu finalne serije

Sport

Foto: MONDO/Nemanja Babić

KK Igokea je večeras u Laktašima u kvalitetnoj košarkaškoj predstavi i prvom susretu finalne serije Lige za prvaka savladala KK Bosna Royel Jelly.

Tim iz Aleksandrovca je stigao do pobjede rezultatom 87:71 i tako poveo sa 1:0 u seriji.

Iako se na poluvrijeme otišlo neriješenim rezultatom 44:44, presudna je bila treća četvrtina, kada je domaća ekipa poslije pauze ubacila u brzinu više i napravila nevjerovatnu seriju od 16:0.

Gosti iz Sarajeva ipak na takvu igru Igokee nisu imali odgovora, te je na kraju domaća ekipa očuvala prednost i stigla do zaslužene pobjede.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Robinson sa 19 poena, dok je Mahković dodao dva manje. U redovima Bosne Sturanović je ubacio 19, a Đorđević 14 poena.

Drugi susret je na rasporedu u srijedu u dvorani Mirza Delibašić u Sarajevu.

 

A. B./Zdici.info