Iskoristi akciju – Samsung televizor 55″ RU7022 4K Smart UHD TV

Sponzorisano

Vjerovatno svakodnevno provodite dosta vremena pred televizorom uz omiljene TV kanale, pa u slučaju da se odlučite da kupite novi, želite da napravite najbolji izbor. Naša preporuka je da iskoriste akciju Samsung RU7022 4K Smart UHD televizora i napravit pravi izbor.

Samsung boje na TV-u

Korištenjem najsavremenijih tehnologija Samsung je postigao značajne rezultate u kvaliteti svojih televizora, pa se brend kao takav učvrstio u vrhu ponude kvalitetnih televizora na tržištu. Boje koje televizor daje su stvarne i Samsungova tehnološka rješenja povečavaju volumen boja i do 100%. Samsung televizori daju stvarne boje i u svijetlim i mračnim scenama.

Kristalna slika

Ovi televizori ostvaruje bolju razlučivost i sjajan doživljaj, i Samsung koristi vlastiti algoritam za kristalno jasne slike. Sa ovim karakteristikama su Samsungovi TV-i jako traženi kod različitih kategorija TV korisnika. Filmofili će uz vizuelno iskustvo i uz odlična audio rješenja biti oduševljeni sa ovim televizorom. Igračoj populaciji su već odavno Samsungovi televizori ono najbolje, i igre na njima izgledaju bezprijekorno.

Brzina prikaza

Kako bi se u igrama popeli na vrh, pomoću specifične tehnologije, televizor smanjuje zastoje i omogućuje brzinu igre u stvarnom vremenu. S ovim rješenjima nećete imati problema sa zastajkivanjem ili “duhovima igre”.  Zauzmite dobar položaj pred ekranom i neka vaše QLED igrače iskustvo započne.

Prilagođavanje svjetline i zvuka

Korištenjem dobro osmišljenih tehnologija, Samsungovi televizori prilagođavaju svjetlinu i jačinu zvuka. Može prilagoditi zvuk sadržaju na televizoru, i to vam omogućava jasnije dijaloge u vijestima ili mogućnost da bolje čujete vokal u odnosu na pozadinsku muziku.

Tehničke specifikacije:

Veličina ekrana 55”
Tehnologija ekrana LED
Rezolucija 3,840 x 2,160
Zakrivljenost ekrana Ne
HDR Quantum HDR
HDR 10+ Da
Micro Dimming Da
Izlaz zvuka 10W
Vrsta zvučnika 2.0 ch
Multiroom Link Da
SMART TV Da
Mobitel na TV Da
Bluetooth niska energija Da
Wi-Fi Da
HDMI 3
USB 2

Cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na link ProComp web shop-a: https://www.procomp.ba/samsung-televizori/15325-ue55ru7022kxxh-4k-uhd.html 

 

Zdici.info