Izborni rezultati - Lokalni izbori 2020 LIVE

Općinski načelnik

Posljednje izmjene: 28.11.2020. u 16:25

Općinsko vijeće (Osvojeni glasovi)

NAPOMENA: Rezultati lokalnih izbora 2020 za općinu Zavidovići se preuzimaju sa oficijelne stranice Centralne Izborne Komisije Bosne i Hercegovine (CIK BiH). Isti se preuzimaju periodično te u datom momentu mogu predstavljati pogrešnu sliku stanja ukoliko nisu pravovremeno ažurirani. Portal Zdici.info se ograđuje od eventualnih pogrešnih rezultata načinjenih od strane CIK-a ili treće strane.

Konačna rang - lista javnih poticaja ostvarenih u poljoprivredi po javnom pozivu za 2020. godinu

Dešavanja

Na osnovu Javnog poziva za 2020. godinu za dodjelu općinskih poticaja u poljoprivredi sa „Transfera za razvoj poljoprivrede“ Općinski načelnik Dr. sci. Hašim Mujanović odobrio je sredstva za isplatu poticaja na osnovu Konačne rang-liste korisnika koji su ispunili uslove za dodjelu općinskih poticaja u poljoprivredi u 2020. godini.

Na konačnoj rang-listi javnih poticaja ostvarenih u poljoprivredi po javnom pozivu za 2020. godinu nalazi se 412 korisnika, kojima će biti uplaćen iznos od 91.425,41 KM, a određeni iznosi će se uplatiti na račune lica sa spiska.

Općinski načelnik Dr. sci. Hašim Mujanović izrazio je zadovoljstvo brojem korisnika koji su se prijavili za dodjelu poljoprivrednih poticaja, ističući da će nastaviti svaki rad i želju za rad dodatno nagrađivati kako bi se korisnici motivisali i iskorištavali imanja koja posjeduju.

Konačna rang-lista javnih poticaja ostvarenih u poljoprivredi po javnom pozivu za 2020. godinu

Zdici.info