Krivaja proslavila titulu jesenjeg prvaka Prve lige FBiH

Dešavanja

Proteklog petka u prepunoj sali Starog Hotela, Rukometni klub Krivaja organizovao je zabavu povodom proslave jesenje titule prvaka Prve lige FBiH grupa sjever, pod nazivom “Noć rukometa – Povratak šampiona”.

Ekipa Krivaje u prethodnoj polusezoni ostvarila je 12 pobjede u isto toliko odigranih kola, te sa maksimalnim brojem osvojenih bodova rukometaši Krivaje odlaze na zimsku pauzu.

Na zabavi su prisustvovali igrači, članovi stučnog štaba, članovi uprave, kao i mnogobrojni sponzori, koji RK Krivaja prate i u ovoj sezoni. Osim članova RK Krivaja, učešće su uzeli i mnogobrojni građani Zavidovića.

“Prelijepa noć u prepunoj sali Starog hotela je iza nas, te sa ponosom želimo istaći da je i sinoćnja zabava pokazala da je RK Krivaja najveći sportski kolektiv u Zavidovićima. Organizacija ovakve jedne zabave je veoma zahtjevna i pozitivni komentari, koje dobijamo tokom čitavog dana nas obavezuje da iduće godine ova zabavan bude još bolja. Zahvaljujemo se svim našim prijateljima koji, su svojim dolaskom uveličali ovu zabavu i dali nam podršku u radu.” istakli su iz RK Krivaja.

Zdici.info