Malenom dječaku Hasanu iz Zavidovića hitno potrebna pomoć dobrih ljudi

Dešavanja

Humanitarno udruženje DHD je danas bilo u posjeti kod teško bolesnog Hasana Ajšića u Zavidovićima. Hasan ima svega pet mjeseci života i teži svega četiri kilograma. 

Od rođenja je četiri mjeseca ležao u bolnici i imao je više operacija. U Beogradu su mu operisali srce i ugradili mu pejsmeker. Hasan hitno mora i na operaciju očiju u Sarajevo i na razne druge pretrage i preglede u Beograd. Porodica više nije u mogućnosti da može sama snijeti sve te troškove, jer su se istrošili. Kreditno su zbog svega i zaduženi. Otac malog dječaka je trenutno na bolovanju i hitno mora na operaciju kičme. Porodica je danas ostala i bez hrane u kući.

Predstavnici udruženja DHD posjetili su ovu porodicu. Oni imaju još jednog malog dječaka od tri godine. Porodica apeluje na sve dobre ljude koji su u mogućnosti da ih pomognu finansijski za stalne troškove prijevoza koje imaju do Sarajeva i Beograda. Mole sve dobre ljude koji imaju viška hrane, pampersa i Aptamil hrane za djecu da ih i po tom pitanju pomognu.

Svi koji želite pomoći ovu porodicu to možete učiniti isključivo “LIČNO” da ih obiđete i pomognete, oni se nalaze u Zavidovićima i njihov broj telefona je +387 61 466 686

 

Zdici.info