Izborni rezultati - Lokalni izbori 2020 LIVE

Općinski načelnik

Posljednje izmjene: 05.12.2020. u 04:41

Općinsko vijeće (Osvojeni mandati)

NAPOMENA: Rezultati lokalnih izbora 2020 za općinu Zavidovići se preuzimaju sa oficijelne stranice Centralne Izborne Komisije Bosne i Hercegovine (CIK BiH). Isti se preuzimaju periodično te u datom momentu mogu predstavljati pogrešnu sliku stanja ukoliko nisu pravovremeno ažurirani. Portal Zdici.info se ograđuje od eventualnih pogrešnih rezultata načinjenih od strane CIK-a ili treće strane.

Mirza Saletović treba našu pomoć za dijagnosticiranje i liječenje u Istanbulu

Život

Mirza Saletović je 20-godišnja djevojka iz Zavidovića koja od 2012. godine prolazi kroz težak period, od obilaženja bolnica do terapija bez poboljšanja zdravstvenog stanja. Porodica je odlučila nastaviti liječenje u Istanbulu, a za to su im potrebna finansijska sredstva.
Do sada se liječila u Zenici i Sarajevu, a situacija se iz dana u dan sve više pogoršava. Ona danas ne može hodati, te redovno koristi kolica, a vid je skoro u potpunosti izgubila. Trenutni medicinski troškovi iznose 2.290 eura.

Mirza i njena porodica gaje nadu da će im odlazak u Acibadem u Istanbulu ponuditi odgovore i rješenja koja su im potrebna, a tamo planiraju tražiti dijagnozu njene bolesti te način liječenja.

Doktori su preporučili da se obavi MRI glave, te servikalni MRI, kao i analize krvi i vode iz kukova. Na osnovu toga se može utvrditi tačna dijagnoza.

Mirzi možete pomoći pozivom na broj telefona 090 291 074 putem kojeg donirate 2KM, dijeljenjem apela za pomoć i uplatom na račn Udruženja Mali ljudi velikog srca:

Raiffeisen bank: 1610000112920039, sa naznakom “za liječenje Mirze Saletović”

Izvorni Članak: www.klix.ba