Izborni rezultati - Lokalni izbori 2020 LIVE

Općinski načelnik

Posljednje izmjene: 28.11.2020. u 16:25

Općinsko vijeće (Osvojeni glasovi)

NAPOMENA: Rezultati lokalnih izbora 2020 za općinu Zavidovići se preuzimaju sa oficijelne stranice Centralne Izborne Komisije Bosne i Hercegovine (CIK BiH). Isti se preuzimaju periodično te u datom momentu mogu predstavljati pogrešnu sliku stanja ukoliko nisu pravovremeno ažurirani. Portal Zdici.info se ograđuje od eventualnih pogrešnih rezultata načinjenih od strane CIK-a ili treće strane.

Narednih dana prohladno, od ponedjeljka porast temperature

Info

Detaljnu vremensku prognozu za naredna tri dana donosi nam kolega Duško Mrkonjić.

Narednih dana kako u Zavidovićima, tako i u čitavom kantonu očekuje se prohladno vrijeme uz pretežno oblačno vrijeme, s tim što se od ponedjeljka očekuje više sunčanih intevala i sunčanih perioda.

Tokom ranih jutarnjih sati, magla ili niska stratusna oblačnost, lokalno uz riječne tokove i po kotlinama i gušća. Najniže temperature vazduha biće u intevalu od -2◦C do 3◦C, na planinama između -4◦C i 0◦C, dok će najviša dnevna u nedjelju biti oko sedam do 10◦C. Od ponedjeljka porast temeperature vazduha, te će živa u temrometru prelaziti deseti podeok i biće u intervalu od 8◦C do 12◦C, na planinama do 5◦C. U utorak ponovo pad temperature vazduha.

U Zavidovićima narednih dana minimalne vrijednosti temperature vazduha biće između -1◦C i tri Celzijusova stepena, dok će najviša dnevna u nedjelju biti oko 6◦C, a početkom naredne radne sedmice i do 10◦C.

Treba napomenuti, da će osjet topline biti temperature vazduha znatno niže od prognoziranih, u interavalu od 3-4◦C.
Biometeorološka prognoza u danima pred nama, biće povoljnija u odnosu na prethodni period.

Izvorni Članak: www.facebook.com