Izborni rezultati - Lokalni izbori 2020 LIVE

Općinski načelnik

Posljednje izmjene: 28.11.2020. u 16:25

Općinsko vijeće (Osvojeni glasovi)

NAPOMENA: Rezultati lokalnih izbora 2020 za općinu Zavidovići se preuzimaju sa oficijelne stranice Centralne Izborne Komisije Bosne i Hercegovine (CIK BiH). Isti se preuzimaju periodično te u datom momentu mogu predstavljati pogrešnu sliku stanja ukoliko nisu pravovremeno ažurirani. Portal Zdici.info se ograđuje od eventualnih pogrešnih rezultata načinjenih od strane CIK-a ili treće strane.

Naš sugrađanin Sejad Gluhić treba pomoć dobrih ljudi

Život

Životna priča i nedaće koje su se nadvile nad Sejadom Gluhićem poznate su većini građana Zavidovića.

Oboljelom Sejadu Gluhiću je hitno potrebna transplatacija bubrega. Već skoro pet godina je na dijalizi, a stanje iz dana u dan je sve lošije.

Kroz razgovor za Zdici.info, Gluhić ističe da je dosad sakupljeno 20. 000 KM.

-Dosad smo uspjeli sakupiti  20. 000 KM što je nedovoljno, a potrebno je još 60. 000 KM kako bi mi uradili transplataciju bubrega u Francuskoj ili Turskoj.

Sejad je oženjen i otac je dvoje djece.

– Ja i supruga se maksimalno trudimo da zaradimo novac i obezbjedimo svojoj djeci osnovne potrebe. Maksimalno se trudimo, ali iznos koji je potreban za operaciju, za nas je nedostižan – priča nam Gluhić.
Za Sejada Gluhića je postavljena i kasa u trgovačkoj radnji Zavidovićanka Velid, gdje građani mogu ostaviti svoje novčane priloge.

Gluhić apeluje na sve ljude dobre volje koji su u mogućnosti da pomognu.

Kontakt mob: 062 623 900

 

Zdici.info