Izborni rezultati - Lokalni izbori 2020 LIVE

Općinski načelnik

Posljednje izmjene: 28.11.2020. u 16:25

Općinsko vijeće (Osvojeni glasovi)

NAPOMENA: Rezultati lokalnih izbora 2020 za općinu Zavidovići se preuzimaju sa oficijelne stranice Centralne Izborne Komisije Bosne i Hercegovine (CIK BiH). Isti se preuzimaju periodično te u datom momentu mogu predstavljati pogrešnu sliku stanja ukoliko nisu pravovremeno ažurirani. Portal Zdici.info se ograđuje od eventualnih pogrešnih rezultata načinjenih od strane CIK-a ili treće strane.

Nisveta Fejzić treba našu pomoć

Život

Nisveta već pet godina vodi bitku za život. Boluje od raka maternice, ima samo jedan bubreg i to je 50% funkcionalan, pluća i štitna žlijezda su joj u opasnosti.

Naša sugrađanka svake sedmice ide u Sarajevo na terapije, već 5 mjeseci nosi kateter, ali liječenje u Sarajevo nije dalo nikakve rezultate.

Fejzić Nisveta ima priliku liječiti se u Turskoj, zakazan joj je termin 15. marta i za to joj je potrebno 3 hiljade maraka.

Nisveta živi sa mužem i šestogodišnjim sinom u veoma teškim životnim uslovima. Ne dopustimo da mali Faris ostane bez majke. Molimo sve koje su u mogućnosti da pomognu Nisveti. Porodicu možete kontaktirati na broj: 062/ 704-361

Zdici.info