Izborni rezultati - Lokalni izbori 2020 LIVE

Općinski načelnik

Posljednje izmjene: 28.11.2020. u 16:25

Općinsko vijeće (Osvojeni glasovi)

NAPOMENA: Rezultati lokalnih izbora 2020 za općinu Zavidovići se preuzimaju sa oficijelne stranice Centralne Izborne Komisije Bosne i Hercegovine (CIK BiH). Isti se preuzimaju periodično te u datom momentu mogu predstavljati pogrešnu sliku stanja ukoliko nisu pravovremeno ažurirani. Portal Zdici.info se ograđuje od eventualnih pogrešnih rezultata načinjenih od strane CIK-a ili treće strane.

Nova rep pjesma iz Zavidovića

Zabava

Dvojac iz rep ekipe  Sanitarna Inspekcija Crew sinoć je na svom jutjub kanalu predstavio novi singl pod nazivom “Zabranjena ljubav”

Inače, Belmo i Jiggy su mladi reperi iz Zavidovića koji iza sebe imaju snimljen album, a trenutno pripremaju novi. Singl “Zabranjena ljubav” također je dio novog albuma.

Pjesma govori o ljubavi dvoje mladih različitih vjera i nacija u postratnom periodu Bosne i Hercegovine. Također, preslikava mnoge tragične ljubavi koje su se dešavale u našoj zemlji nakon ratnog perioda.

Tekst je napisao Belmin Bećiragić a.k.a. Belmo, dok je produkciju radio Edhem Saćić a.k.a Jiggy. Video montažu obradio je Muamer Avdić.

Zabranjena ljubav

Zdici.info