Novo u ponudi Procomp-a, Samsung Galaxy M02 po nevjerovatnoj cijeni!

Tehnologija

Samsung je zvanično predstavio svoj novi model Samsung Galaxy M02 u februaru 2021. godine. Uređaj ima 6,5 ​​inčni PLS IPS ekran rezolucije 720 x 1600 piksela. Uređaj je konačno dostupan u prodavnici i u našem web shop-u.

Samsung je odlučio da ovaj uređaj dolazi u četiri varijante boje: crnoj, sivoj, plavoj i crvenoj boji. Uređaj je integrisan sa jednim SIM-om (Nano-SIM) ili Dual SIM-om (Nano-SIM, dvostruko stanje pripravnosti).

Četiri boje: crna, siva, plava i crvena

Dolazi sa 2 GB i 3 GB RAM-a sa 32 GB interne memorije. U našoj ponudi je dostupan model sa 3GB RAM memorije. Interna memorija se može povećati do 1TB uz pomoć microSDXC (namjenski utor).

3GB/32GB

Budite u prednosti s baterijom koja Vas neće usporiti. Baterija sa 5000mAh (tipično)* omogućava da radite ono čime se bavite satima.

Zabilježite nezaboravne trenutke s jasnim detaljima uz glavnu kameru od 13 MP (široka) + 2 MP (makro) dok se na prednjoj strani nalazi kamera od 5 MP.

Uređaj radi na Android 10 + One UI 2.0 operativnom sistemu. Sadrži GPS sa A-GPS, GLONASS, mikro USB 2.0 i Bluetooth 5.0.

Građen je sa staklenom prednjom stranom, plastičnom zadnjom stranom i plastičnim okvirom. Samsung Galaxy M02 pokreće četverojezgreni procesor Mediatek MT6739W i PowerVR GE8100 GPU.

Uređaj je dostupan u našem web shopu u četiri varijante:

Crni
Crveni
Sivi
Plavi
Sve modele možete pronaći i u našoj prodavnici u Zenici na adresi Bulevar Ezhera Eze Arnautovića 27, iza zgrade Opće gimnazije.

Procomp.ba | Vaš centar za tehniku!

Zdici.info