Izborni rezultati - Lokalni izbori 2020 LIVE

Općinski načelnik

Posljednje izmjene: 28.11.2020. u 16:25

Općinsko vijeće (Osvojeni glasovi)

NAPOMENA: Rezultati lokalnih izbora 2020 za općinu Zavidovići se preuzimaju sa oficijelne stranice Centralne Izborne Komisije Bosne i Hercegovine (CIK BiH). Isti se preuzimaju periodično te u datom momentu mogu predstavljati pogrešnu sliku stanja ukoliko nisu pravovremeno ažurirani. Portal Zdici.info se ograđuje od eventualnih pogrešnih rezultata načinjenih od strane CIK-a ili treće strane.

Obavještenje o objavljivanju lokacija biračkih mjesta određenih za glasanje

Dešavanja

Obavještavaju se birači da će se Lokalni izbori održati dana 15.11.2020. godine – nedjelja, u vremenu od 07 časova do 19 časova. Birači su sa sobom dužni na biračko mjesto donijeti jedan od važećih identifikacionih dokumenata i to isključivo ličnu kartu, vozačku dozvolu ili pasoš.

Birači su obavezni prilikom dolaska i boravka na biračkom mjestu strogo se pridržavati higijensko-epidemioloških mjera propisanih kao vid zaštite od Koronavirusa. Birači će glasati na onom biračkom mjestu na kome je određeno da glasaju birači iz određenog mjesta – ulice, a birači su to mjesto – ulicu prijavili kao svoje prebivalište.

PREUZIMANJE:
Obavještenje o objavljivanju lokacija biračkih mjesta određenih za glasanje

Izvorni Članak: www.zavidovici.ba