Održana izvještajna Skupština RK Krivaja

Sport

Sinoć je u prostorijama Sportskog centra RK Krivaja održana izvještajna Skupština RK Krivaja. Na Skupštini je pored delegata, koji su aktivno učestvovali u radu, bio prisutan i veliki broj gostiju koji su svojim prisustvom uveličali ovu manifestaciju.

Skupštini su prisustvovali i Općinski načelnik gosp. Hašim Mujanović, predsjednik Rukometnog saveza BiH i ministar u Vladi Zeničko-Dobojskog kantona, prof. Mensur Sinanović, pomoćnik načelnika Općine Zavidovići gosp. Idriz Alihodžić, kao i bivši istaknuti igrači kluba i sportski radnici.

Delegati su na skupštini usvojili izvještaje o radu i financijski izvještaj za 2018. godinu, kao i plan rada i financijski plan za 2019 godinu.

Također, skupština je razriješila dužnosti četiri člana Upravnog odbora koji zbog svojih privatni obaveza nisu mogli aktivno učestvovati u radu Upravnog odbora. Pored toga delegati skupštine su na prijedlog Upravnog odbora imenovali tri nova člana u Upravni odbor, a to su gosp. Emir Zvekić, gosp. Aldin Žilić i gosp. Mustafa Memisević.

Nakon okončanja radnog dijela Skupštine nastavljeno je druženje svih aktera večerašnjeg susreta u prostorijama Sportskog centra RK Krivaja.

S. H./Zdici.info