Izborni rezultati - Lokalni izbori 2020 LIVE

Općinski načelnik

Posljednje izmjene: 28.11.2020. u 16:25

Općinsko vijeće (Osvojeni glasovi)

NAPOMENA: Rezultati lokalnih izbora 2020 za općinu Zavidovići se preuzimaju sa oficijelne stranice Centralne Izborne Komisije Bosne i Hercegovine (CIK BiH). Isti se preuzimaju periodično te u datom momentu mogu predstavljati pogrešnu sliku stanja ukoliko nisu pravovremeno ažurirani. Portal Zdici.info se ograđuje od eventualnih pogrešnih rezultata načinjenih od strane CIK-a ili treće strane.

Poklanjamo 50 karata za koncert Zabranjenog pušenja

Zabava

Sportsko-kulturno udruženje građana „Animus“ iz Zavidovića, organizator koncerta i portal Zdici.info poklanjaju 50 besplatnih karata za koncert Zabranjenog pušenja bivšim radnicima Krivaje.

Koncert godine bit će održan 15.07. na platou ispred Gradske dvorane u Zavidovićima u sklopu 3×3 basket turnira.

Organizatori ovog događaja odlučili su na ovaj način solidarisati se i dati podršku radnicima Krivaje u njihovoj borbi za pravdu te pokazati da ih njihov grad nije zaboravio.

Bivši radnici Krivaje mogu preuzeti karte za koncert u ponedjeljak (03.07.) u kancelariji portala Zdici.info na drugom spratu zgrade Stara općina od 09 do 12 sati.

Važno
Da ne bi došlo do zloupotrebe, pri preuzimanju karte potrebno je pokazati identifikacione dokumente – propusnicu koja se koristila na kapiji preuzeća pri ulasku u firmu i ličnu kartu.

Zdici.info