Povodom Dana oslobođenja Zavidovića, ZU apoteka Zeni-lijek Zenica organizuje reotvaranje u Gradskoj apoteci u Zavidovićima

Život

Sa ciljem unapređenja kvalitete usluga za građane Zavidovića, ZU Zeni-lijek je uradio renoviranje stare Gradske apoteke, tako da će Zavidovići imati apoteku na nivou svih velikih gradova u regiji, gdje će biti organizovana razna savjetovanja i mjerenja za korisnike njihovih usluga.

Zavidovićani će u Zeni-lijek apoteci od sada moći da se konsultuju sa stručnim farmaceutima po pitanju zdrvalja, prevencije bolesti i uraditi razna mjerenja. Tom prilikom 13. i 14. aprila, organizovano je i reotvaranje apoteke Gradska.

Sve posjetioce uz ostvarenu kupovinu Zeni-lijek apoteke nagrađuju prigodnim poklonima i besplatnim mjerenjem vitaminsko-mineralnog statusa u organizmu.

ZU apoteka Zeni-lijek jedan je od najvećih lanaca apoteka u ZE-DO kantonu, koji su kontinuiranim rastom i razvojem postali jedan od vodećih apotekarskih lanaca prepoznatljiv po stručnosti i uslužnosti kadra te vođen po najvišim standardima farmaceutske struke s ciljem prevencije bolesti i unapređenja zdravlja stanovništva.

Zdici.info