Press RK Krivaja: Slobodu respektujemo ali mi idemo na pobjedu

Sport

U prostorijama sportskog centra RK Krivaja danas je održana press konferencija povodom derbi utakmice trećeg kola Prve lige Federacije u kojem RK Krivaja gostuje u Tuzli kod RK Sloboda Solana.

Svim prisutnim na ovoj press konferenciji obratili su se pomoćni trener Seniorske ekipe Enes Avdić, te naši igrači Edin Sinanović i Ajdin Smajilbegović:

– Pomoćni trener Enes Avdić je istakao da na ovoj veoma važnoj utakmici on i trener seniorske ekipe Damir Memić, od svakog igrača očekuju da da svoj maksimum, te da trećom uzastopnom pobjedom nastavimo prvenstvo Prve lige Federacije. Trener Avdić je također izjavio da će svi igrači biti na raspolaganju stručnom štabu i da u subotu očekuje dobru utakmicu. Također trener Avdić je naznačio da Krivaja u Tuzlu ne ide sa bijelom zastavom nego će igrači i stručni štab učiniti sve da tri boda donesu u Zavidoviće.

– Igrač Edin Sinanović je u svom obraćanju izjavio da respektuje tim Slobode, ali da misli da je naš tim kvalitetniji i da može ostvariti pobjedu na ovoj utakmici.

– Igrač Ajdin Smajilbegović je izjavio da je atmosfera u timu pred ovu utakmicu veoma dobra, te da on i svi njegovi saigrači jedva čekaju da utakmica počne.Također, Ajdin je ovom prilikom pozvao sve zavidovićane posebno one koji žive ili studiraju u Tuzli da u subotu dođu na utakmicu, te na taj način budu naš osmi igrač.

Zdici.info