Press RK Krivaja: U subotu zajedno proslaviti titulu jesenjeg prvaka

Sport

U prostorijama sportskog centra RK Krivaja danas je održana press konferencija povodom utakmice posljednjeg trinaestog kola Prve lige Federacije u kojem ekipa Krivaje u subotu 15.12. od 19:00 sati dočekuje RK Lukavac. Svim prisutnima na ovoj press konferenciji su se obratili pomoćni trener Seniorske ekipe prof. Enes Avdić, te igrači Amir Alić i Mirza Mehinagić:

– Trener prof. Enes Avdić je u obraćanju izjavio:

,, Prije svega pohvalio bih rad naših igrača, jer su u ovih jedanaest utakmica ispunili sve ono što smo trener Damir Memić i ja tražili od njih. U ovoj posljednjoj utakmici u jesenjem dijelu prvenstva u kojoj nam u goste dolazi RK Lukavac ćemo tražiti od svakog igrača da da svoj maksimum, te da našim navijačima poklonimo još jednu pobjedu.”

– Igrač Amir Alić je izjavio:

“Cijenimo i poštujemo RK Lukavac, ali sam siguran u našu pobjedu i nastavak pobjedonosnog niza. Također, kao povratnik u redove moje Krivaje, želim da istaknem veoma pozitivnu atmosferu unutar ekipe kao i unutar čitavog kluba. Upravni odbor nam je omogućio veoma dobre uslove za rad, te ćemo moji saigrači i ja to znati cijeniti i  pokazati to dobrim rezultatima. Do sada sve ide po planu i u ovoj posljednjoj utakmici protiv RK Lukavac potrudit ćemo se da pobjeda ne dolazi u pitanje, te da nakon utakmice svi zajedno proslavimo titulu jesenjeg prvaka Prve lige Federacije BiH”

– Igrač Mirza Mehinagić je izjavio:

,, Atmosfera u timu je posebno dobra, jer smo u prošlom kolu pobjedom u Kaknju osigurali prvo mjesto na polusezoni. Sada se okrećemo novoj utakmici, te smo analizirali protivnika i želimo da u subotu ostvarimo novu pobjedu. Također pozvao bih sve naše navijače da u subotu dođu na utakmicu u što većem broju i na taj način zajedno proslavimo titulu jesenjeg prvaka Prve lige Federacije BiH”

Susret je na rasporedu u subotu, 15.12. u 19:00 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Zavidovići.

Zdici.info