ProMarket.ba | Mjesto sigurne online kupovine!

Tehnologija

Promarket.ba | Rad od kuće nikada nije bio dostupniji, a šta ako vam kažemo da je i kupovina od kuće dostupnija i lakša kao nikada do sada?

Firma ProComp d.o.o čija je osnovna djelatnost online prodaja računara, laptopa, mobitela, televizora i ostale računarske opreme pokrenula je novu online trgovinu ProMarket.ba koja kupcima omogućava lakšu pretragu artikala, kupovinu na više načina, ali i izbor dostave. Sve to sada možete iz udobnosti Vašeg doma, što je jedina pozitivna stvar pandemije koja je skoro pa prošlost.

U proteklih godinu i pol usvojili smo nove navike, a dobre stvari ne treba mijenjati, pa su tako i u ProComp-u odlučili ostati dostupniji klijentima širom Bosne i Hercegovine, kako su i navikli.

“Novi način kupovine i prodaje omogućuje vam da iz udobnosti vašeg doma, bez odlaska u trgovinu, izaberete artikal, pročitate specifikacije i informacije o garantnom roku, izaberete način plaćanja i za 24/48 sata artikal stiže na vašu adresu”, kazali su nam iz ProComp-a.

U ponudi su artikli brojnih robnih marki, od računarske opreme do bijele tehnike i kućanskih aparata kao i drugih elektronskih uređaja.

Kupovinu možete obaviti uz nekoliko klikova, izabrati način plaćanja do 24 rate preko partnerskih banaka. Dostupna je i naša online podrška koja će vam u realnom vremenu odgovoriti na sva potrebna pitanja i pružiti vam savjete.

Zapratite Promarket.ba i na društvenim mrežama: facebook i instagram.

Kupujete i uživajte iz udobnosti svog doma.

Zdici.info