Izborni rezultati - Lokalni izbori 2020 LIVE

Općinski načelnik

Posljednje izmjene: 28.11.2020. u 16:25

Općinsko vijeće (Osvojeni glasovi)

NAPOMENA: Rezultati lokalnih izbora 2020 za općinu Zavidovići se preuzimaju sa oficijelne stranice Centralne Izborne Komisije Bosne i Hercegovine (CIK BiH). Isti se preuzimaju periodično te u datom momentu mogu predstavljati pogrešnu sliku stanja ukoliko nisu pravovremeno ažurirani. Portal Zdici.info se ograđuje od eventualnih pogrešnih rezultata načinjenih od strane CIK-a ili treće strane.

Rukometaši Krivaje počeli sa pripremama

Sport

Rukometni klub Krivaja i zvanično je startao sa pripremama pred novu sezonu. Nakon nešto više od pet mjeseci ekipa je ponovo na okupu, doduše u nešto izmjenjenom sastavu.

Krivaja je uspjela sačuvati kostur ekipe od prethodne sezone uz nekoliko pojačanja. Od pojačanja tu su Sedžad Abdurahmanović, Jasmin Omerović i Ismir Salkić.

Što se tiče klupe, i tu su se dogodile izmjene, pa tako će ekipu u novoj sezoni predvoditi Adnan Đerzić, umjesto dosadašnjeg trenera Damira Memića.

Rukometaši Krivaje će prije početka nove sezone odigrati baraž utakmice sa ekipama RK Iskra, RK Goražde i ORK Bosna Sarajevo, nakon čega će biti poznato u kojem rangu će ekipa nastupati naredne sezone.

Zdici.info