Izborni rezultati - Lokalni izbori 2020 LIVE

Općinski načelnik

Posljednje izmjene: 28.11.2020. u 16:25

Općinsko vijeće (Osvojeni glasovi)

NAPOMENA: Rezultati lokalnih izbora 2020 za općinu Zavidovići se preuzimaju sa oficijelne stranice Centralne Izborne Komisije Bosne i Hercegovine (CIK BiH). Isti se preuzimaju periodično te u datom momentu mogu predstavljati pogrešnu sliku stanja ukoliko nisu pravovremeno ažurirani. Portal Zdici.info se ograđuje od eventualnih pogrešnih rezultata načinjenih od strane CIK-a ili treće strane.

Rukometašice Krivaje pobjedom u Mostaru preuzele lidersku poziciju

Sport

Rukometašice Krivaje večeras su u okviru petog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine upisale novu pobjedu na gostovanju u Mostaru nad ekipom HŽRK Zrinjski, rezultatom 19:36 (11:18).

Ekipi Krivaje ovo je četvrta pobjeda u isto toliko susreta te su nakon četvrtog kola Zavidovićanke lider prvenstva Premijer lige Bosne i Hercegovine sa maksimalnih osam osvojenih bodova.

Rukometašice Krivaje večeras su opravdale ulogu favorita a već nakon prvog dijela imale su ubjedljivu prednost od sedam golova razlike 11:18.

I u nastavku susreta nastavljena je dominacija gostujućih rukometašica koje su na kraju slavile sa visokih 19:36.

Krivaju su do pobjede vodile Mehanović Ilma i Ridžal Hena sa po osam postignutih pogodaka dok je šest dodala Bašić Sara.

Na drugoj strani najefikasnija je bila Rozić Ivana sa osam postignutih pogodaka.

Zdici.info