Igrači NK Krivaja poručili da neće igrati dok predsjednik ne podnese ostavku!

NK Krivaja

Izvinjavamo se prvenstveno navijačima koji su uvijek bili uz nas, građanima našeg grada i u dijaspori, našoj djeci koja treniraju u našem klubu i svim njihovim roditeljima i veteranima kluba.

Odluke koje je predsjednik kluba gospodin Almir Kadrić donio sa upravom kluba o kažnjavanju nas igrača i trenera su kap koja je prelila čašu. Svi znamo koliko volimo ovaj klub. Postojali su određeni zahtjevi od nas prema predsjedniku i upravi, ali nakon svega i jutros prije dolaska na samu utakmicu ponovo smo prevareni i slagani.

Poslije ovih odluka i dešavanja smogli smo snage da odigramo ovu utakmicu zbog kluba, trenera kojem su oni pokušali srozati ugled i iskrenih navijača.

Ovo je naša zadnja utakmica za ovaj klub sve dok se ne skloni sa funkcije predsjednik kluba koji je najodgovorniji za ovo stanje. U razgovoru sa mnogim licima koji poznaju stanje u i oko kluba su nam potvrdili ove navode.

Pozivamo predsjednika da podnese ostavku na sve funkcije u klubu da ne bi klub bio suspendovan i naša djeca ne bi imala gdje igrati, trenirati i da bi bila sklonjena sa ulice. Kada to uradi i javno se oglasi, svi igrači i trener se vraćaju u klub i nastavljaju igrati i uz određene planove sa novom upravom vratiti stari sjaj klubu koji će za godinu dana proslaviti 100 godina postojanja.

Igrači NK “Krivaja” Zavidovići.

IZNAD SVIH…KRIVAJA! ❤

Zdici.info