Seniorski tim RK Krivaja stigao u Park prirode Tajan izletište Kamenica gdje će obaviti drugu fazu priprema

Sport

Sedmodnevne pripreme naš tim će obaviti kao i svake godine u prelijepom ambijentu izletišta Kamenica- bungalovi Menzil. Trener Adnan Đerzić će na pripremama na raspolaganju imati sve igrače, koji su prema današnjem raspoloženju itekako motivisani za rad.

Specifičnost ovih priprema će biti u tome što moramo da radimo ubrzano i pored klasičnih treninga u prirodi ćemo obavljati i treninge u Gradskoj sportskoj dvorani Zavidovići. Razlog ovakvog kombinovanog rada je u tome što naš tim učestvuje u utakmicama Doigravanja za Premijer ligu, gdje nas već 12.08. očekuje prva utakmica. Ovom prilikom želimo spomenuti i uslove u kojima će naš tim provesti ove pripreme, a riječ je o Parku prirode Tajan izletište Kamenica.

Već nekoliko godina RK Krivaja bazične pripreme Seniorskog tima, kao i pripreme svih naših selekcija obavlja u prelijepom ambijentu izletišta Kamenica. Zadovoljavajuće trim staze i tereni, čista i netaknuta priroda, korištenje bicikala i ljepota rijeke Gostović idealno su mjesto za obavljanje bazičnih priprema, kampova i druženja. Preporučujemo svim sportskim kolektivima širom BiH da dođu u Park prirode Tajan izletište Kamenica i uživaju u prelijepoj prirodi.

Za kraj našim igračima želimo puno sreće i zdravlja tokom priprema, a u narednim danima ćemo vas informisati o svim detaljima ovih bazičnih priprema.

Zdici.info