Škola rukometa RK Krivaja nakon sveukupnog plasmana selekcija zauzela drugo mjesto u ORL Sjever

Sport

Jučer je na stadionu Gimnazije Rizah Odžečkić održana dodjela medalja i pehara za ostvareni rezultat u ORL Sjever. Prema rezultatima ostvarenim u sezoni 2019/20. naša škola rukometa je osvojila drugo mjesto u 2006. i 2008. godištu, treće mjesto u 2004. godištu, te prvo mjesto u 2010. godištu u kojem se igrala nezvanična liga.

Medalje i pehara dječacima su uručili predsjednik rukometnog saveza Ze-Do kantona Ismir Brkić, načelnik naše općine Hašim Mujanović, sekretar općine Nermin Čahtarević i predsjednik skupštine RK Krivaja Zijad Omerović, kojima se ovom prilikom zahvaljujemo.

Također želimo da čestitamo komesaru ORL Sjever Anesu Đuloviću, kao i predsjedniku rukometnog saveza TK Aliji Hasiću i predsjedniku rukometnog saveza Ze do kantona na veoma kvalitetnom vođenju Omladinske lige Sjever. Pored toga želimo da se zahvalimo Gimnaziji Rizah Odžečkić, koja nam je širom otvorila svoja vrata i na čijem smo stadionu organizirali današnju manifestaciju. Za kraj čestitamo našim dječacima, trenerima i roditeljima naših dječaka na rezultatima koje smo zajedno postigli, te ćemo sigurno iduće sezone težiti ka još boljim rezultatima.

Zdici.info