Izborni rezultati - Lokalni izbori 2020 LIVE

Općinski načelnik

Posljednje izmjene: 28.11.2020. u 16:25

Općinsko vijeće (Osvojeni glasovi)

NAPOMENA: Rezultati lokalnih izbora 2020 za općinu Zavidovići se preuzimaju sa oficijelne stranice Centralne Izborne Komisije Bosne i Hercegovine (CIK BiH). Isti se preuzimaju periodično te u datom momentu mogu predstavljati pogrešnu sliku stanja ukoliko nisu pravovremeno ažurirani. Portal Zdici.info se ograđuje od eventualnih pogrešnih rezultata načinjenih od strane CIK-a ili treće strane.

U BiH nestao policajac: U toku velika potraga

Dešavanja

Foto: Ilustracija Orginalna fotografija: Patria

U Policijskoj stanici Bugojno jučer u 17.40 sati prijavljen je nestanak Senijada Lakača, rođenog 1974. godine iz Bugojna, službenika Sudske policije FBiH.

On se, prema raspoloživim saznanjima, nalazio na godišnjem odmoru, saopćeno je iz MUP-a Srednjobosanskog kantona.

Prema prijavi rodbine, Lukač je zadnji put viđen jučer oko 13 sati na lokalitetu Garačići, općina Bugojno, koje se nalazi nedaleko od njegovog mjesta stanovanja.

“Odmah po zaprimanju prijave službenici policije su pristupili poduzimanju mjera i radnji iz svoje nadležnosti, obaviještene su policijske patrole na terenu, te se pristupilo prikupljanju interesantnih saznanja koja bi pomogla u pronalasku nestale osobe, a obaviještene su i sve policijske stanice”, saopćeno je iz MUP-a SBK.

Također, u pronalazak su uključeni i pripadnici Jedinice za specijalističku podršku MUP-a, koji su zajedno sa policijskim službenicima PU i PS Bugojno angažovani na pretrazi terena.

Izvorni Članak: radiosarajevo.ba