Izborni rezultati - Lokalni izbori 2020 LIVE

Općinski načelnik

Posljednje izmjene: 28.11.2020. u 16:25

Općinsko vijeće (Osvojeni glasovi)

NAPOMENA: Rezultati lokalnih izbora 2020 za općinu Zavidovići se preuzimaju sa oficijelne stranice Centralne Izborne Komisije Bosne i Hercegovine (CIK BiH). Isti se preuzimaju periodično te u datom momentu mogu predstavljati pogrešnu sliku stanja ukoliko nisu pravovremeno ažurirani. Portal Zdici.info se ograđuje od eventualnih pogrešnih rezultata načinjenih od strane CIK-a ili treće strane.

U rijeci Bosni kod Žepča izvučeno beživotno tijelo

Dešavanja

Beživotno  tijelo uočeno je, te izvučeno iz rijeke Bosne na području Viništa, na teritoriji općine Žepče, nedaleko od administrativne granice sa Zavidovićima, javlja Zenicablog. 

Za sada nema informacija o polu, te eventualnom identitetu tijela koje pronađeno u rijeci.

Proteklog vikenda prijavljen je nestanak Elvedina Vunića iz Drivuše. On je posljednji put viđen u Orahovici, gdje bio u posjeti djevojci. Porodica je protekle sedmice dobila nezvanične informacije da je osoba u rijeci Bosni viđena kod naselja Begov han, općina Žepče, ali nije bilo službene potvrde te informacije.

Iz policije kažu da je u toku uviđaj, te da za sada nemaju više informacija o  pronađenom tijelu.

Na području sliva rijeke Bosne aktivno je nekoliko potraga, ali iz starijeg perioda, dok u skorije vrijeme nije bilo nestanaka osoba na području uzvodno od mjesta pronalaska ovog tijela.

Izvorni Članak: www.zenicablog.com