Udruženje Mala Sirena: Bravo gospodo iz općine i vijećnici, kako se samo lahko izvukoste

Dešavanja
Zgrada općine Zavidovići

Zgrada općine Zavidovići

Udruženje Mala Sirena Zavidovići izrazili su svoje razočarenje i nezadovoljstvo prema, kako navode gospodi iz općine i vijećnicima, što ni nakon 8 godina traženja još dvije prostorije u zgradi u kojoj se trenutno nalaze nadležni nisu spomenuli njihovu molbu za dodjelu prostorija.

Ističu da samo traže dvije dodatne prostorije u zgradi u kojoj se nalaze i koju su spasili od propadanja, žele raditi normalno kao i svi ljudi.

-Mi tražimo 8 godina još dvije prostorije u zgradi u kojoj se nalazimo i koju smo spasili od propadanja , da radimo normalno kao ljudi i nakon godina i mjeseci čekanja vi to umotate i ne spomenete našu molbu za dodjelom tih prostorija- navode iz Udruženja.

Ni građanska inicijativa koju su podnijeli nije urodila plodom.

– Podnijeli smo građansku inicijativu ali niko to ni spomenuo nije. Pa zaista ste nevjerovatni. Ma bravo! Mi ćemo sutra početi sa novim uslugama za djecu i porodice i zamislite, radit ćemo na hodniku jer su sve prostorije zauzete – navode oni.

-Ma radit ćemo i u ložioni, ne brinite Vi ništa, jer ne daj Bože da malinare i pčelare izmjestite u zgradu Stare općine ( što za njih ništa ne znači) . Politika je to. Ma bravo ! Hvala u ime sve djece, roditelja i zaposlenih za to- navode na kraju saopštenja.

 

Zdici.info