Uspješna kompanija iz Zavidovića: Odlična mjesečna primanja, radnici prezadovoljni

Dešavanja

Kako zaustaviti odlazak stanovništva iz BiH? Ovim aktuelnim pitanjem trebali bi se baviti naši predvodnici, ali i dobar broj privrednika koji su svojim postupcima, mizernim platama i maćehinskim odnosom prema uposlencima, uveliko motivisali mnoge ljude da sreću i bolji život traže van granica naše domovine.

Visoka i redovna primanja, prijava, normalno radno vrijeme i godišnji odmor važni su faktori za svakog uposlenika.

U moru negativnih primjera, gdje radnici rade u neljudskim uslovima za mizerne plate, donosimo vam priču uspješne kompanije iz Zavidovića.

Redovna i visoka primanja, odlična atmosfera, uposlenici prezadovoljni

Posjetili smo kompaniju Benno Solutions d.o.o. gdje smo se uvjerili u moderan ambijent, odlične uslove rada, prezadovoljne radnike koji ne kriju zadovoljstvo zbog uslova u kompaniji kao i redovnih visokih primanja. Pored redovnih fiksnih primanja, kompanija ima atraktivan bonus sistem gdje se nagrađuju uposlenici koji daju svoj maksimum.

Mnogi od njih planirali su napustiti državu, ali zbog uslova koje ova kompanija pruža, ostali su. Neki od njih vratili su se iz drugih država u BiH kako bi zasnovali radni odnos.

Kroz razgovor sa vlasnikom kompanije saznajemo da je i sam planirao napustiti BiH, ali da je vremenom promjenio odluku.

-Svako ima pravo na bolji život, pristojnu platu i humane uslove rada, a moja obaveza je da uposlenicima u svojoj kompaniji to obezbjedim. Uvijek će biti onih koji žele otići izvan granica BiH, pratiti trend odlaska i svakom želim svu sreću ovog svijeta. Vjerujem da kod nas postoji budućnost, pogotovo kada je riječ o novim tehnologijama, telemarketingu i IT sektoru – zaključuje vlasnik kompanije.

Ukoliko pričate njemački jezik, želite imati redovna i odlična primanja, ne propustite  idealnu priliku, prijavite se i postanite dio tima ove uspješne kompanije.

Svoju prijavu pošaljite na: [email protected] ili pozivom na broj: 062 110 357

 

 

 

Zdici.info