Izborni rezultati - Lokalni izbori 2020 LIVE

Općinski načelnik

Posljednje izmjene: 28.11.2020. u 16:25

Općinsko vijeće (Osvojeni glasovi)

NAPOMENA: Rezultati lokalnih izbora 2020 za općinu Zavidovići se preuzimaju sa oficijelne stranice Centralne Izborne Komisije Bosne i Hercegovine (CIK BiH). Isti se preuzimaju periodično te u datom momentu mogu predstavljati pogrešnu sliku stanja ukoliko nisu pravovremeno ažurirani. Portal Zdici.info se ograđuje od eventualnih pogrešnih rezultata načinjenih od strane CIK-a ili treće strane.

WhatsApp bi uskoro mogao omogućiti obavljanje glasovnih i video poziva preko web klijenta

Tehnologija

Novi izvještaj sugeriše da bi WhatsApp uskoro na svoju web aplikaciju mogao dodati opciju glasovnih i video poziva. WhatsApp glasovni i video pozivi su već dostupni za Android i iOS aplikacije servisa.

Portal WABetainfo ističe da najnovije ažuriranje za WhatsApp desktop klijent (verzija 2.2043.7) integriše podršku za glasovne i video pozive. Funkcija je trenutno u beti, ali ju je WABetainfo tim testirao i objavio neke fotografije.

Kada se prima poziv na WhatsApp-u preko veb klijenta, pojavljuje se pop-up prozor sa opcijom prihvatanja ili odbijanja poziva, a tu je i “Ignore” taster u dnu. Za pozivanje se pojavljuje mali prozor i ima opciju pokretanja videa, mute, odbijanje poziva i drugo. Novo ažuriranje podržava i grupne glasovne i video pozive.

Navodi se da WhatsApp takođe radi na omogućavanju sinhronizovanja razgovora između platformi, korišćenju jednog naloga na različitim uređajima i drugim poboljšanjima.

Zdici.info