Zavidovići: Haris Hodžić odrekao se vijećničkog paušala

Dešavanja

Zavidovićanin Haris Hodžić, vijećnik ispred SDP-a, odrekao se vijećničkog paušala.

Hodžić je naglasio kako će vijećnički paušal usmjeriti u humanitarne i infrastrukturne akcije i projekte na području općine.
– Također, želim vas informisati da ću svoj rad u Općinskom vijeću graditi na volonterskoj bazi i da se odričem vijećničkog paušala u korist humanitarnih i infrastrukturnih akcija i projekata na području općine Zavidovići – napisao je Hodžić na društvenim mrežama, te naglašava da je ovu odluku donio mnogo ranije, ali nije želio da to koristi kao vid predizborne kampanje.

– Ovu odluku sam donio i prije samog početka izborne kampanje, za koju je, naravno, znao određen krug bližih osoba, ali istu nisam koristio u svrhu promovisanja i izborne kampanje jer smatram da jedna takva odluka ne smije biti predmet izbornog dodvoravanja niti dovoljan razlog da baš zbog toga moramo biti birani na neku poziciju – navodi on.

Zahvalio se svima koji su mu bili podrška i pozvao sve građane da mu, bez ustezanja, dostave pitanja, zahtjeve i inicijative.

-Još jednom vam se zahvaljujem i pozivam vas da svoje zahtjeve, pitanja i inicijative slobodno i bez ustezanja realizujete posredstvom mog vijećničkog angažmana – ističe Hodžić. 

Zdici.info