Izborni rezultati - Lokalni izbori 2020 LIVE

Općinski načelnik

Posljednje izmjene: 28.11.2020. u 16:25

Općinsko vijeće (Osvojeni glasovi)

NAPOMENA: Rezultati lokalnih izbora 2020 za općinu Zavidovići se preuzimaju sa oficijelne stranice Centralne Izborne Komisije Bosne i Hercegovine (CIK BiH). Isti se preuzimaju periodično te u datom momentu mogu predstavljati pogrešnu sliku stanja ukoliko nisu pravovremeno ažurirani. Portal Zdici.info se ograđuje od eventualnih pogrešnih rezultata načinjenih od strane CIK-a ili treće strane.

Rezultati naše ankete za Općinskog načelnika: Samiru Šibonjiću najveće povjerenje čitatelja

Dešavanja

Večeras je završena anketa za čitatelje Zdici.info portala uoči nadolazećih Lokalnih izbora 2020, a gdje smo vas pitali “Ko će biti Općinski načelnik Zavidovića?“, a koja je trajala od prvog dana izborne kampanje.

Prikupljeno je više od četiri hiljade glasova, a pobjednik naše ankete je Samir Šibonjić, kandidat Stranke demokratske aktivnosti (A-SDA) s 33,8% glasova, odnosno, 1400 glasova.

U nastavku možete pogledati rezultate poredane od najvećeg prema najmanjem broju glasova.

 

Ovom prilikom se izvinjavamo našim čitateljima obzirom da je anketa trebala trajati do 20 sati večeras, a završena je u 19 sati. Riječ je o tehničkoj greški nastaloj uslijed današnje promjene sata na zimsko računanje vremena.

Zdici.info